• 10月新图-全2-2m
  • 10月新图-玻尿酸2-2m
  • banner02
  • banner01

Welcome to Shandong Plurvel Teknologi Kedokteran

Shandong Plurvel Teknologi Kedokteran nampani kowé!

Shandong Plurvel Teknologi Co., Ltd dumunung ing kutha qufu, provinsi Shandong, kang dikenal minangka "Oriental Yerusalem" perusahaan Regawa punika perusahaan dhuwur-tech melu diadegaké karo Institut perusahaan technology.Our materi biologi wis ahli lan profesor sing wis melu ing riset lan pangembangan lan Manufaktur produk seri HA kayata Kosmetik lan produk kecantikan kanggo akèh taun, lan uga wis garis produk gadhahanipun pabrik company.The meets persyaratane GMP, lan proses produksi wis ngrambah CE lan ISO standards.We duwe profesional peralatan-kelas kapisan, kualitas sampurna ...

ndeleng More

Products Bintang

Apa milih Shandong Plurvel Teknologi

  • Team

    Team

    Our company punika perusahaan dhuwur-tech melu diadegaké karo institut teknologi materi biologi.
  • Teknologi

    Teknologi

    pabrik meets syarat GMP, lan proses produksi wis ngrambah standar CE lan ISO.
  • Cooperation

    Cooperation

    Kita pitados bilih kualitas apik bisa nindakake cooperation.It suwe penggalihipun dhumateng kanggo duwe kanca teka saka kadohan.
  • Quality

    Quality

    We kudu profesional peralatan-kelas kapisan, sistem manajemen kualitas sampurna lan liya deteksi modern.

Baru

Tampilan Online Chat!